€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Magneetspel Stadslabyrint
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Haba Magneetspel Stadslabyrint

Artikelnr 301056
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Dit spel is een ware uitdaging! Durf jij het aan om deze stadslabyrint van Haba (301056) in te gaan? Met een pennetje met magneet ga jij proberen alle gekleurde balletjes die ronddolen in dit stadslabyrint van Haba terug te brengen naar de plek waar ze thuishoren. Soms zul je hindernissen tegenkomen, zoals bijvoorbeeld de draaiende rotonde, maar als je goed kijkt, dan vind je vast een oplossing! Met jouw 'magische pennetje' kun jij de gekleurde balletjes overal naartoe brengen. Het is ook leuk als bijvoorbeeld je papa of mama, je broer of zus of misschien opa of oma soms een opdracht geven: 'Breng het gele balletje via het treinstation, de rode traktor en het roze-rode kasteel naar de brandweerauto.' Dat is opletten geblazen, want dan moet je ook nog eens dingen gaan onthouden terwijl je bezig bent! De gekleurde balletjes kunnen er niet uitvallen, omdat het labyrint uiteraard is afgedekt met een doorzichtige kunststof afdekplaat.

Leerdoelen Behendigheid, Concentratie, Fijne motoriek, Kleuren herkennen, Ooghandcoördinatie
Afmetingen:ca. 25 x 21,5 x 1,7 cm
Materiaal:hout, kunststof en metaal
EANcode 4010168202785

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.