€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Memory beren 32 stuks
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Memory beren 32 stuks

Artikelnr DJ08112
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Dit leuke memory spel van Djeco draait om beren. Telkens draai je om de beurt twee berenkaartjes om en als het dezelfde zijn, dan mag je ze bij je nemen. Wie heeft er de meeste kaartjes verzameld aan het einde van het spel? Als het niet twee dezelfde zijn, dan draai je ze weer terug en blijven ze liggen in het spel totdat iemand weer setjes maakt. Het is opletten geblazen, want de beren lijken best een beetje op elkaar, maar hebben wel een andere kleur vacht en andere kleding aan. De kaartjes zien er uit als het silhouet van een beer. Als het spel in het begin nog een beetje moeilijk is, kun je het vereenvoudigen door in plaats van 16 sets kaartjes, bijvoorbeeld maar 8 sets kaartjes neer te leggen. Dan wordt het Djeco beren memory spel wat overzichtelijker. Door dit Djeco spel te spelen, train je je geheugen en moet je je goed blijven concentreren om zo de meeste sets beren te verzamelen. Word jij de winnaar?

Leerdoelen Concentratie, Geheugen, Ordenen
Afmetingen:15 x 15 x 15 cm (doos)
Materiaal:stevig karton met een folielaag
Aantal kaarten:
EANcode 3070900081123

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.