€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ponytrofee
Aantal: 1
Uw prijs
5,95

Ponytrofee

Artikelnr 5489
Levertijd Direct leverbaar
€ 5,95

Eindelijk is de dag van het grote ponytoernooi aangebroken! Iedereen heeft flink geoefend om vandaag bij de verschillende disciplines zijn beste beentje voor te zetten. Wie wint de meeste toernooikaarten en is uiteindelijk de gelukkige winnaar van de grote ponybeker?De toernooikaarten geven aan in welke discipline de pony’s tegen elkaar moeten uitkomen. Elk kind draait een van zijn ponykaarten om en hoopt dat hij het hoogste aantal punten krijgt. Want alleen wie het grootste hoefijzer met de bijpassende kleur heeft omgedraaid, krijgt een punt. Maar pas op! Omdat de volgorde van de ponykaarten steeds weer verandert, heb je een goed geheugen nodig om met een beetje geluk dit spannende toernooi te winnen.

Leerdoelen Geheugen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2 tot 4
Spelduurca. 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168054896

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.