€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mini games: Labyrint
Aantal: 1
Uw prijs
5,95

Mini games: Labyrint

Artikelnr DJ05324
Levertijd Direct leverbaar
€ 5,95

Mini games: Doolhoven. Een spel dat je makkelijk even tussendoor doet. Je kunt het ook meenemen op reis, door zijn compacte vormgeving. En het is niet zomaar een doolhof! Je moet namelijk bovenaan je kaart kijken welke afbeeldingen je langs moet om een weg te vinden door je doolhofkaart. Vind jij de juiste weg om op je eindbestemming te raken? Het spel bestaat uit losse kaarten, dus tegelijk met je vriendje of vriendinnetje spelen kan ook. Een minigame is ideaal om in de auto te spelen of op reis aan het strand.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ruimtelijk inzicht
Type kindAlle kinderen
Afmeting15 x 11,5 x 1 cm
EANcode 3070900053243

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.