€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rushhour shift; 2 spelers
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Rushhour shift; 2 spelers

Artikelnr 73527
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Ontsnap uit de file voordat jouw tegenstander dat doet!! Rushhour is er nu ook voor 2 spelers! Een spannend en strategisch denkspel waarbij je ook een beetje geluk moet hebben. In het spel trek je kaarten die een aantal bewegingen bepalen. Daarnaast gebruik je jouw eigen stategie en kies je per beurt om zelf vooruit te gaan of om jouw tegenstander te blokkeren. Het spelbord kan ook bewegen, dus net als je denkt dat de weg naar de finish vrij is, kan die verschuiving juist weer voor een nieuwe file zorgen!Inhoud: spelbord, 12 blokkeervoertuigen, 2 racewagens, 32 kaarten, instructies met 10 set-ups en een opbergzakje.

Leerdoelen Denken en gedrag, Tactiek
Aantal spelers2
Materiaalkunststof
Type kindAlle kinderen
EANcode 5425004735270

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.