€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rush hour
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Rush hour

Artikelnr 545000
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Rush Hour is een absolute topper, het is een spannend en verslavend denkspel dat het logisch denken bevordert. Probeer te ontsnappen met de rode auto uit de verkeersopstopping.De bedoeling is om je autootje zodanig uit een verkeerschaos naar de uitgang te manoeuvreren. Er zitten 40 opdrachtkaarten in 4 moeilijkheidsgraden: beginner,amateur,gevorderde en expert, in de doos. Inclusief oplossingen op de achterzijde van de opdrachtkaartjes en een nederlandse gebruiksaanwijzing op de verpakking. Doordat er een lade in het spelbord is aangebracht kun je de opdrachtkaarten eenvoudig opbergen en niet kwijt raken.

Leerdoelen Concentratie, Denken en gedrag, Geheugen, Ordenen, Tactiek
EANcode 5425004735232

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.