€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Balance Beans
Aantal: 1
Uw prijs
25,50

Balance Beans

Artikelnr 541140
Levertijd direct leverbaar
€ 25,50

Plaats de rode bonen op de wip zoals afgebeeld op de opdrachtkaart. Je mag ze niet verplaatsen! Plaats de andere bonen, die je volgens de opdracht mag gebruiken, op de wip en probeer zo de wip in evenwicht te brengen. Dit vergt denkwerk en inzicht, maar je kunt ook veel uitproberen. Als het is gelukt, kun je door naar de volgende opdracht. Super leuk spel om te doen en het geeft inzicht in elementaire algebra! Inhoud: Spelbord en basis, 9 bonen, 40 opdrachtkaarten en oplossingen (4 spelniveaus van eenvoudig tot super moeilijk), spelregels en reistasje.

Leerdoelen Concentratie, Denken en gedrag
afmeting: 18,5 x 8,5 cm ( wip) , lengte boon 4 cm
EANcode 5425004735379

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.