€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek Waar woont het dier puzzel
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Crocodile Creek Waar woont het dier puzzel

Artikelnr 382951-5
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Waar leeft de ijsbeer? De noordpool of de jungle? Juist! De Noordpool. Waar woont het dier puzzel van Crocodile Creek. Denk heel goed na waar het dier woont, zoek het juiste puzzelstukje en verbind ze. Een puzzel waarbij je goed moet nadenken! Begin jij met de kip of toch met de kameel? Lukt het jou alle dieren bij zijn huis te krijgen?

Leerdoelen Concentratie, Kleuren herkennen, Ruimtelijk inzicht
EANcode 732396295158

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.