€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Folkmanis vingerpop schildpad
Aantal: 1
Uw prijs
20,95

Folkmanis vingerpop schildpad

Artikelnr 2778
Levertijd Direct leverbaar
€ 20,95

Breng met dit kleine schildpadje van Folkmanis (2778) verhalen tot leven door hem te laten bewegen met je vingers! Deze kleine landschildpad kan bespeeld worden met drie vingers; één voor zijn hoofdje en twee voor zijn voorpootjes. Ook kan hij zich helemaal terugtrekken in zijn mooie geairbrushte schildje! Gebruik het schildpadje bij het voorlezen, het vertellen van verhalen of om er samen avonturen mee te beleven! Een vriendelijk beestje met een zacht velletje, lieve uitstraling en een luisterend oor. Voor zowel kinder- als grote-mensen-handen geschikt!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit
Lengte:14 cm
EANcode 638348027788

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.