€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
vingerpop mini zeehond
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

vingerpop mini zeehond

Artikelnr 2757
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Deze vingerpop zeehond kan al een paar kunstjes, deze wil hij graag aan je tonen. Zijn huidje is superzacht, en zal gauw je hartje veroveren. Folkmanis maakt vingerpoppen waarbij een natuurgetrouwe uitstraling een belangrijk kenmerk is. Ze zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm, omdat ze de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk willen nabootsen. De vingerpop kan evt. op de hand gewassen worden. Het vingerpopje zeehond zal leuk zijn in een poppenkastspel of om te gebruiken bij een prentenboek.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Materiaal:pluche gemaakt van een korte polyester vezel
Type kind:Alle kinderen
Afmetingen:15 x 8 x 7 cm
EANcode 638348027573

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.