€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Folkmanis Vingerpop Keizerspinguin
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Folkmanis Vingerpop Keizerspinguin

Artikelnr 2680
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Dit keizerspinguïn jong van Folkmanis (2680) zal menig hart doen smelten... Wat een schatje is deze kleine zachte pluizige pinguïn! Eenmaal op je vinger geplaatst kun deze pinguïn al waggelend hele verhalen laten vertellen. Leuk voor jong en oud en ook prima in te zetten als communicatiemiddel bij bijvoorbeeld kinderen met spraakproblemen of verstandelijk beperkten. Ook in de klas is het een leuke manier om de aandacht te vragen bij bepaalde activiteiten.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmetingen:ca. 8 x 7 x 11 cm (l x b x h)
EANcode 638348026804

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.