€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
vingerpopdier egel
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

vingerpopdier egel

Artikelnr 2668
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Een schattig klein prikke bolletje op pootjes, als vingerpopje. Hoe leuk is deze vingerpop egel in je herfstthema of om te gebruiken bij een leuk prentenboek. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe uitstraling een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. De vingerpop kan evt. met de hand gewassen worden. Het vingerpopje egel zal leuk zijn in een poppenkastspel, of om te gebruiken bij een prentenboek

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Materiaalpluche gemaakt van een korte polyester vezel
Type kindAlle kinderen
Afmetingen:10 x 8 x 8 cm
EANcode 638348026682

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.