€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Schommelbed 45cm
Aantal: 1
Uw prijs
59,95

Schommelbed 45cm

Artikelnr 660
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,95

Jouw pop zal heerlijk slapen in dit mooie houten schommelbed van Van Dijk Toys. En als je pop niet goed in slaap kan komen, dan kun je het bedje zachtjes heen en neer schommelen zodat de slaap vanzelf zal komen! Het bed van Van Dijk Toys is gemaakt van beukenhout. Je kunt het bed nog uitbreiden met een dekje en een hemeltje: deze worden er niet standaard bijgeleverd maar zijn er wel los bij te bestellen.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmetingen:77 x 40 x 61 cm
Materiaal:beukenhout
Exclusief hemelstok & dekje
EANcode

Over Van Dijk Toys

Het Hollandse bedrijf Van Dijk Toys maakt houten kindermeubilair en speelgoed van de beste kwaliteit beukenhout en berken multiplex in een eigen fabriek te Roemenië.
De onderdelen zijn verbonden met schroeven die verzonken zijn en afgedicht worden met een houten dopje. Het gebruik van dit kwaliteitshout en de stevige constructie maakt dat het speelgoed van Van Dijk jarenlang, meerdere generaties meegaat en garandeert vele uren speelplezier. Het speelgoed is daarom erg populair bij kinderdagverblijven, omdat het ook tegen een stootje kan.
Het assortiment loopt uiteen van loopfietsen tot bakfietsen, van retro poppenwagens tot blokkenkarren en allen voorzien van zachte geluiddempende banden. Ook behoort een garage en boerderij tot het Van Dijk assortiment.