€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Poppenfornuis Paardenbloem
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Poppenfornuis Paardenbloem

Artikelnr 5195
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Dit mooie poppenfornuis van Haba is perfect voor alle poppenmeesterkoks. Hiermee kunnen ze naar hartenlust met pollepels zwaaien en heerlijke gerechten bereiden.Inhoud: Poppenfornuis met draaiknoppen, 1 pollepel, 1 vaatdoek, 2 pannenlappen

Leerdoelen Rollenspel
MateriaalBeukenhout, berkenmultiplex
Type kindAlle kinderen
Afmeting27 X 20 X 30 cm
EANcode 4010168051956

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.