€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Poppenschommelbed
Aantal: 1
Uw prijs
69,95

Poppenschommelbed

Artikelnr 07547
Levertijd Direct leverbaar
€ 69,95

Als poppenmoeder is het fantastisch om in het rollenspel jouw lieve pop in zijn/ haar bedje te kunnen leggen om heerlijk te gaan slapen. Dit mooie en stevige poppenbed is vrij ruim dus ook geschikt voor grotere poppen of 2 poppen naast elkaar. Er zit een matrasje, dekentje en kussentje bij zodat jouw pop heerlijk zal liggen in dit schommelbedje. Wieg jij haar fijn in slaap?

Leerdoelen Rollenspel
materiaal:rubberwood
afmeting:40 x 53 x 30 cm
EANcode 8852031075470

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.