€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Slabbetje en papbordje
Aantal: 1
Uw prijs
7,50

Slabbetje en papbordje

Artikelnr R7291
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,50

Een slabbetje en een bordje met lepel waarmee je jouw babypop lekker te eten kunt geven. Deze accessoires nodigen een kind uit om wat meer in hun rollenspel te kruipen.

Leerdoelen Rollenspel
Type kindAlle kinderen
EANcode 027084845228

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.