€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Corolle reisset etenstijd
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Corolle reisset etenstijd

Artikelnr DMN08
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Poppen hebben verzorging nodig en met deze set van Corolle (DMN08) kun je je pop heel goed ook onderweg verzorgen. De Corolle etenstijdset is geschikt voor poppen van 36 tot 42 cm en bevat een melkflesje inclusief bijpassend thermotasje met hartjes versierd, en natuurlijk de op elkaar te stapelen melkpoederdoosjes, om de melkpoeder in te bewaren. Corolle heeft er zelfs voor gezorgd dat je het flesje ook daadwerkelijk open en dicht kan draaien. Een prachtige set voor een poppenmoeder die graag op stap gaat met haar lieve pop, zodat ze haar poppenkind onderweg gewoon eten kan geven.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
EANcode 0887961284409

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.