€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Luiers voor 36cm/42cm pop
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Luiers voor 36cm/42cm pop

Artikelnr DMN07-0
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Ohjee je pop heeft een volle luier...Die moet verschoond worden. De luiers van Corolle zijn heel makkelijk aan te trekken. Heerlijk fris en schoon. Dat is beter! Nu is je pop weer klaar om samen te spelen. En vergeet voor het slapen gaan niet om een schone luier aan te trekken. Dan slaapt je pop pas echt als een roosje.

Leerdoelen Behendigheid
EANcode 887961284393

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.