€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zomers kledingsetje met hoedje (BLM45)
Aantal: 1
Uw prijs
24,50

Zomers kledingsetje met hoedje (BLM45)

Artikelnr BLM45
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,50

Met dit vrolijke kledingsetje kun jouw pop (36 cm) leuk aankleden. Vooral als het warm weer is, zal ze dit fijn vinden, een vrolijke korte broek, met blousje en een hoedje om haar te beschermen tegen de zon.

Leerdoelen Rollenspel
Type kindAlle kinderen
EANcode 746775367602

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.