€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zomers kledingsetje met schoentjes, 30 cm
Aantal: 1
Uw prijs
23,95

Zomers kledingsetje met schoentjes, 30 cm

Artikelnr BLM42
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,95

Een stoere spijkerbroek met een zomers t-shirt en stoere laarsjes voor jouw lieve pop. Het zal haar meteen een hele nieuwe look geven, helemaal klaar voor het warme zomerweer! Er zit een handig tasje bij (dezelfde stof als het broekje) dat je kunt gebruiken om bijvoorbeeld de poppenschoentjes in te doen.

Leerdoelen Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmetingvoor pop van 30 cm
EANcode 746775367572

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.