€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Poppenslaapzak
Aantal: 1
Uw prijs
23,95

Poppenslaapzak

Artikelnr BLM39
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,95

In dit heerlijk gewatteerde slaapzakje, kun je jouw babypop lekker warm in haar bedje leggen. Welterusten!! Het slaapzakje is geschikt voor poppen van 30 cm en is makkelijk te openen met klittenband.

Leerdoelen Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmeting27 cm
EANcode 746775367541

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.