€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kledingset broeken
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Kledingset broeken

Artikelnr 5230
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Deze kleren passen alle 30 en 34cm poppen van Haba.Inhoud: 1 ribfluwelen broek, 1 legging, 1 korte broek.Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen

Leerdoelen Rollenspel
MateriaalKatoen, polyester
Type kindAlle kinderen
Afmetingpast Haba poppen van 30 en 34 cm
EANcode 4010168052304

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.