€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba poppenfietsstoeltje Bloemenweide
Aantal: 1
Uw prijs
19,99

Haba poppenfietsstoeltje Bloemenweide

Artikelnr 304109
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,99

Neem je pop overal met je mee op de fiets met dit stoffen poppenfietsstoeltje Bloemenweide van Haba (304109)! Dankzij de klittebandsluiting is dit roze-rode fietsstoeltje met bloemetjesmotief gemakkelijk te bevestigen aan elk (loop)fietsje, en hij kan door de lus aan de onderkant bijvoorbeeld ook op de slee vastgemaakt worden! Dit fietsstoeltje is geschikt voor alle Haba poppen.

Leerdoelen Rollenspel
Materiaal:Polyester
Afmetingen:10 x 17 x 10 cm
EANcode 4010168238289

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.