€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kledingset Regentijd
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Kledingset Regentijd

Artikelnr 303255
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Deze kleding-set Regentijd 303255 passen alle 30 cm. poppen van Haba. Inhoud: 1 lichtblauw regenjasje met rode rits , 1 regenhoed rood met witte stipjes en rood met witte stippen regenlaarzen. Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
MateriaalKatoen, polyester
Type kindAlle kinderen
Afmetingpast Haba poppen van 30 cm.
EANcode 4010168230573

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.