€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Poppen draagtas Bloemenweide
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Poppen draagtas Bloemenweide

Artikelnr 302513
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Goeiemorgen! Heb je lekker geslapen? En je pop ook? Vast en zeker! Je pop heeft nog nooit zo lekker geslapen als in de poppendraagtas van HABA! Hij is ontzettend zacht en heeft een heerlijk warm dekentje en een kussent. De draagtas is roze met een schattige bloemenprint wat hem nog leuker maakt om mee te spelen. Deze HABA tas is op 2 manieren te gebruiken, als bed en als draagtas. Terwijl je pop lekker aan het dromen is kun je haar gemakkelijk meenemen naar je vriendinnetjes of je opa en oma. Rits het dekje dicht zodat ze er niet uit valt en neem het bedje makkelijk mee door de hengsels met handgrepen. Mooie dromen gegarandeerd!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:47 cm x 26 cm
Materiaal:Katoen, polyester
EANcode 4010168223728

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.