€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Eetset Fritzi
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Eetset Fritzi

Artikelnr 302027
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Met deze set kunnen kleine poppenouders liefdevol voor hun babypop zorgen. Eerst het slabbetje omdoen bij je babypop anders gaat ie knoeien. Dan de baby zijn boertje laten doen en vervolgens met zijn favoriete fopspeen zal je babypop lekker in slaap vallen. Of wil je babypop liever spelen, dan is het leuk om de pop het piepende olifantje te geven.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:Polyester, kunststof
Inhoud:1 bord doorsnede 11cm., 1 lepel ( L 6cm.), 1 slabbetje (L 14 cm. B 12 cm)., 1 fopspeen aan speenhouder, 1 x speelgoed olifantje
EANcode 4010168219592

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.