€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Poppentent; Lilli's tuinhuisje
Aantal: 1
Uw prijs
53,96

Poppentent; Lilli's tuinhuisje

Artikelnr 301259
Levertijd Direct leverbaar
€ 53,96

In haar tuinhuisje zijn Lilli's vrienden altijd van harte welkom!. Het is een super leuk en gezellig tentje waarin je met de poppen kunt spelen, leuk voor alle rollenspelletjes met jouw lievelingspop! Het deurtje kan open en dicht en de tent is heel makkelijk in te klappen. De tent zal ook gezellig op jouw kamer staan.

Leerdoelen Rollenspel
Materiaalpolyester, velours, netweefsel, pop-upring is metaal
Type kindAlle kinderen
Afmetingdiameter 60 cm en hoogte 70 cm
EANcode 4010168205717

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.