€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Babypoppenkledingset Haasje
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Babypoppenkledingset Haasje

Artikelnr 301138
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Dit kledingsetje is geschikt voor alle Habapoppen van 30 en 33 cm. Dit is een schattig jurkje met een sjaaltje, een broekje (met voetjes eraan) en een haarband. Met deze nieuwe kleren ziet jouw lieve pop er meteen weer heel anders uit!

Leerdoelen Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmetingvoor pop van 33 cm
EANcode 4010168203560

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.