€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Babypoppenkledingset Olifant
Aantal: 1
Uw prijs
26,96

Babypoppenkledingset Olifant

Artikelnr 301137
Levertijd Direct leverbaar
€ 26,96

Dit kledingsetje van Haba is geschikt voor alle Haba-poppen van 30 en 33 cm. Er zit een leuke gebreide broek in en een zachte knuffelbare trui, schoenen, sjaal en een bijpassende muts. De kleuren zijn zacht geel en oranje. Door deze kleren, zal jouw pop er meteen weer heel anders uitzien.

Leerdoelen Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmetingvoor pop van 33 cm
EANcode 4010168203553

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.