€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop prins (7287)
Aantal: 1
Uw prijs
20,95

Handpop prins (7287)

Artikelnr 7287
Levertijd Direct leverbar
€ 20,95

Deze prins kun jij allerlei spannende avonturen laten beleven in jouw popppenkastverhalen en toneelstukjes. Misschien maak je er samen met de prinses ook wel een romantisch sprookje van....Is het de prins van Doornroosje of van Sneeuwwitje. De prins heeft een mooie rode mantel met witte kraag om over zijn blauwe pak en een gouden kroon op zijn hoofd. Met deze mooie handpoppen/poppenkastpoppen van Haba, kunnen kinderen zelf een leuk fantasievol verhaal verzinnen. Ook zijn de poppen heel aaibaar en knuffelbaar.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
EANcode 4010168072876

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.