€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ophangpoppenkast
Aantal: 1
Uw prijs
62,50

Ophangpoppenkast

Artikelnr 7281
Levertijd Direct leverbaar
€ 62,50

Het doek gaat op!! Hier zijn spannende avonturen en mooie verhalen te zien. Mooi bedacht: nog voordat het doek open gaat, kunnen de speelfiguren hun hoofd door het \"tovergat\"naar buiten steken en hun publiek alvast groeten. De ophangpoppenkast is heel eenvoudig en snel op te bouwen; gewoon de telescopische stokken in de deuropening vastzetten en dan kan de voorstelling beginnen! Aan de voorkant is een insteekhoesje bevestigd waarin je de titel en tijd van de voorstelling bijvoorbeeld op kunt schrijven.Veel plezier met kijken en natuurlijk ook met het verzinnen van leuke verhalen en avonturen!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Materiaalpolyester, metaal, kunststof, hout
Type kindAlle kinderen
AfmetingL 170 x B 78 cm
EANcode 4010168072814

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.