€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
HABA Poppenkast
Aantal: 1
Uw prijs
97,50

HABA Poppenkast

Artikelnr 5692
Levertijd Direct leverbaar
€ 97,50

Wat zullen we vandaag eens gaan doen? Een spannend toneelstuk met Jan Klaassen in de hoofdrol of vers fruit uit het grote winkelassortiment? Allebei, want de poppenkast kan in een handomdraai in een winkeltje worden veranderd! Zo worden de rollenspellen van de kinderen nog afwisselender. Door het klittenband zijn de gordijnen afneembaar en kunnen op 30 °C worden gewassen. Met 2 kistjes (ca. 17 x 13 x 7 cm) om op te hangen en het spelmateriaal handig in op te bergen.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
MateriaalBerkenmultiplex
Type kindAlle kinderen
Afmeting60 X 50 X 18 cm.
EANcode 4010168056920

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.