€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Doornroosje
Aantal: 1
Uw prijs
20,95

Handpop Doornroosje

Artikelnr 302526
Levertijd Direct leverbaar
€ 20,95

Lange blonde haren en een roze met rode jurk. De schone slaapster! Met de handpop Doornroosje van Haba (302526) laat je het sprookje tot leven komen. Steek je hand onderin de jurk en beweeg haar armen en haar hoofd. Laat haar dansen en zwieren of kletsen met andere poppen. In haar haren draagt ze kleine roosjes en haar jurk is versierd met sierlijke krullen. Ze glimlacht vriendelijk en heeft blauwe ogen. Welk verhaal vertel jij met Doornroosje?

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
EANcode 4010168223827

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.