€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Tovenaar
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Handpop Tovenaar

Artikelnr 301189
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Deze lieve handpop Tovenaar vind het geweldig om te toveren met spreuken en drankjes. De tovenaar draagt een prachtig blauwe tovenaarsmantel en toverhoed, welke bezaaid zijn met glitter- toversterren. Met deze mooie handpop van Haba kunnen kinderen zelf een leuk fantasievol verhaal verzinnen. Ook zijn de poppen heel aaibaar en knuffelbaar.Met de handpoppen van HABA gaat er spelenderwijs een fantasiewereld open voor kinderen.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
EANcode 4010168203973

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.