€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop monster Sam
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Handpop monster Sam

Artikelnr 301185
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Deze handpop van Haba is erg verrassend! Sam heeft namelijk een hele aparte muts. Hij vraagt regelmatig aan de kinderen om even aan zijn muts te trekken en dan gaat deze wiebelen en trillen. Daarnaast is het ook heel grappig om hem een handje te geven,omdat deze kraken als je ze aanraakt. Sam is gemaakt van verschillende stofjes, ook hele zachte en knuffelbare stofjes. De handpop kan gewassen worden op 30 graden. Erg leuk voor de eerste rollenspellen en kleine toneelstukjes.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 20 cm
EANcode 4010168205571

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.