€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop staand hangoorkonijn
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Handpop staand hangoorkonijn

Artikelnr 2992
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Deze mooie en zachte pop van Folkmanis heeft veel weg van een echt konijn. Zijn zachte vacht en hangoren zorgen ervoor dat je dit konijn meteen wil aaien en knuffelen. Met jouw hand kun je zijn voorpoten, bekje en kop bespelen waardoor hij tot leven zal komen. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 35 cm lang
EANcode 0638348029928

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.