€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop babychimpansee
Aantal: 1
Uw prijs
57,50

Handpop babychimpansee

Artikelnr 2877
Levertijd Direct leverbaar
€ 57,50

Wat een schatje is deze lieve babychimpansee. Hij wil heel graag met je spelen en jouw vriendje zijn! En als je zijn blije en vriendelijke blik ziet, heb je daar ook meteen zin in! De chimpansee is heel zacht en knuffelbaar. Met jouw hand kun je hem heel leuk op verschillende manieren laten bewegen. Zijn armpjes kun je mooi bespelen, zo kun je hem zijn handjes bijvoorbeeld voor zijn ogen laten houden en zijn neusje en bekje laten bewegen, hem iets laten ''eten' en iets vast laten pakken. Na wat oefenen, zul je de mogelijkheden al snel ontdekken. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 35 cm
EANcode 638348028778

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.