€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop hangoorkonijn
Aantal: 1
Uw prijs
67,50

Handpop hangoorkonijn

Artikelnr 2838
Levertijd Direct leverbaar
€ 67,50

Dit lieve hangoorkonijn wil ontzettend graag bij je liggen en met jou knuffelen. Deze handpop van Folkmanis heeft een hele zachte vacht, daar kun je niet van af blijven!. Je kunt jouw hand onderin bij zijn borstkast steken zodat het konijn op jouw arm kan liggen terwijl je met jouw vingers zijn voorpoten, kop en bekje kunt bewegen. Oefen en laat hem tot leven komen! Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmeting45 cm
EANcode 638348028389

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.