€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Labrador puppy
Aantal: 1
Uw prijs
72,50

Handpop Labrador puppy

Artikelnr 2833
Levertijd Direct leverbaar
€ 72,50

Neem dit schattige olifantje op jouw hand en speel ermee! Bij deze kleine Folkmanis handpop kun je zijn voorpoten en slurf laten bewegen. Op het bijbehorende kaartje kun je nog leuke weetjes over de olifant lezen. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen moeten met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 50 cm (kop- staart)
EANcode 638348028334

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.