€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop draak
Aantal: 1
Uw prijs
94,95

Handpop draak

Artikelnr 2812
Levertijd Direct leverbaar
€ 94,95

Deze prachtige handpop van Folkmanis is zo groot dat hij op jouw hele arm past. Door jouw hand en onderarm erin te steken, kun je zijn bek, tong en kop heel mooi laten bewegen. Zo komt de draak echt tot leven, heel spannend! Ook de vleugels kun je laten bewegen en als je even oefent kun je het zelfs allemaal tegelijk (met 2 handen in de pop).Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 50 cm
EANcode 638348028129

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.