€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop haas (stagepuppet)
Aantal: 1
Uw prijs
52,50

Handpop haas (stagepuppet)

Artikelnr 2800
Levertijd Direct leverbaar
€ 52,50

Als je jouw hand in deze handpop van Folkmanis stopt, kun je de superzachte haas tot leven brengen. Je kunt zijn twee poten en hoofd bewegen waardoor hij er nog knuffelbaarder uitziet. Zijn lange oren flapperen op en neer! Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm, omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen op de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren (eventueel als hulpmiddel).

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Afmetingen50 cm lengte
Type kindAlle kinderen
EANcode 638348028006

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.