€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
8930
Aantal: 1
Uw prijs
64,95

8930

Artikelnr 2537
Levertijd Direct leverbaar
€ 64,95

Als deze zeehond je aankijkt met zijn lieve, grote zwarte ogen, ben je verkocht! De zeehond is zacht en glad en door je hand in deze Folkmanis handpop te steken, kun je de zeehond echt laten bewegen. Je kunt zijn bekje bewegen zodat hij visjes kan eten en doordat hij op je arm ligt, kun je ook heel goed zwembewegingen maken waardoor zijn staartje achter hem aan flappert. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmeting52 cm
EANcode 638348025371

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.