€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Folkmanis Prins
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Folkmanis Prins

Artikelnr 2438
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Deze handpop prins van Folkmanis (2438) vindt het fantastisch om met de prinses allerlei avonturen te beleven! Deze handpop van Folkmanis is gemaakt van verschillende zachte stofjes. De prins heeft een mooie rode mantel om en een flinke bos met zwart piekerig haar. Zijn gezicht ziet er grappig en vrolijk uit. Met jouw hand kun je zijn hoofd, mond en armen laten bewegen. Met een dosis fantasie kun je met deze handpop geweldige verhalen vertellen! Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden. Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:30 cm. lang en 13 cm breed
EANcode 0638348024381

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.