€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop sneeuwuil
Aantal: 1
Uw prijs
67,50

Handpop sneeuwuil

Artikelnr 2236
Levertijd Direct leverbaar
€ 67,50

Deze mooie handpop is heel zacht en kan gezellig op jouw hand zitten. Als de uil in rust is, zit hij met zijn vleugels naar voren gevouwen. Dit kun je nabootsen door de vleugels met klittenband aan elkaar te bevestigen. Ook kan de uil zijn kop helemaal ronddraaien, dit doe je door van binnen het draaimechanisme te bewegen. Aan deze Folkmanis handpop is een kaartje bevestigd met wat tekst en uitleg over de sneeuwuil; waar en hoe hij leeft onder andere. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen moeten met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmeting53 cm (vleugels uitgeslagen)
EANcode 0638348022363

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.