€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop witte muis
Aantal: 1
Uw prijs
39,99

Handpop witte muis

Artikelnr 2219
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,99

Deze lieve witte muis kan tot leven komen als jij hem met jouw hand laat bewegen. Deze Folkmanis handpop is heel zacht en hij kan zijn voorpoten, zijn bekje en zijn kopje bewegen. Zo kun je de muis zichzelf bijvoorbeeld laten wassen, heel schattig. De muis heeft een hele lange staart, wel 30 cm lang! Op het kaartje kun je nog allerlei leuke weetjes over de muis lezen. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmeting18 cm
EANcode 0638348022196

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.