€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop schildpad
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Handpop schildpad

Artikelnr 2181
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Met deze handpop van Folkmanis kun je erg leuk spelen. Je kunt de schildpad laten bewegen zoals ze dat in het echt ook doen. Hij kan zichzelf helemaal verstoppen onder zijn schild en vervolgens heel voorzichtig met een wiebelend koppie naar buiten komen. Op het kaartje dat aan de schildpad hangt, kun je interessante wetenswaardigheden over de schildpad lezen.Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen moeten met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 30 cm lang
EANcode 638348021816

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.