€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Prinses (2179)
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Handpop Prinses (2179)

Artikelnr 2179
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Deze handpop prinses is leuk om te gebruiken in je eerste rollenspel en toneelstukjes. Zij kan allerlei leuke avonturen beleven in jouw poppenkastverhalen. Deze handpop met haar lange haren, gouden kroontje en roze met gebloemde jurk ziet eruit als een echte prinses en kom je alleen maar in sprookjes tegen. Speelt deze handpop van Haba in jouw verhaal de prinses van de kikkerprins? Of maak je er samen met de handpop prins een romantisch sprookje van......Of wordt ze je vriendin? Met deze mooie handpoppen van Haba, kunnen kinderen zelf een leuk fantasievol verhaal verzinnen. Ook zijn de poppen heel aaibaar en knuffelbaar.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Type kindAlle kinderen
EAN code4010168021799
Materiaal:Polyester
Afmeting:ca. 26cm.
EANcode 4010168021799

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.