€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
poppenhuispopjes familie
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

poppenhuispopjes familie

Artikelnr P06575
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Een vader, een moeder en twee kinderen. 4 hele gezellige popjes die graag in je poppenhuis komen wonen. De meisjes hebben blonde haren en dragen rokjes en jurkjes. De jongens hebben bruine haren en dragen mooie print shirts met een broek. De moeder houdt heel erg van koken en maakt de lekkerste recepten in de keuken. De vader voetbalt graag met zijn zoon. Het meisje geniet ervan om uren in bad te liggen of op haar kamertje te spelen met haar speelgoed. Mag deze leuke familie in jou poppenhuis komen wonen?

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Afmeting popje:14 cm x 5 cm
EANcode 8852031065754

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.