€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Slaapkamer voor poppenhuis
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Slaapkamer voor poppenhuis

Artikelnr P06566
Levertijd direct leverbaar
€ 24,95

Met deze slaapkamer kun je jouw poppenhuis meteen mooi inrichten. Voor het rollenspel erg leuk dat je de poppenhuisbewoners in een bedje kan leggen. Stop ze lekker in onder de dekens en welterusten maar! Inhoud: tweepersoons bed met beddengoed, 2 nachtkastjes, 2 nachtlampjes, kledingkast, tafeltje/ krukje.

Leerdoelen Rollenspel
materiaal:hout van de rubberboom
afmeting:doos: 24 x 19 x 11 cm, hoogte van kastje is 14,5 cm
EANcode 8852031065662

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.