€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Huisdierenset
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Huisdierenset

Artikelnr ME043
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Mogen dit trouwe hondje en knuffelige poesje er in het poppenhuis bij komen wonen? Leuk voor de poppenhuisbewoners om er een paar gezellige huisdieren bij te hebben. De hond en poes nemen allebei hun eigen voederbakje mee en een kussen en hondenhok om in te slapen. Voor de hond is er zelfs een bot waar hij af en toe lekker aan kan kluiven!Het speelgoed van Le Toy Van is gemaakt van rubberwood. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.Het speelgoed wordt ontworpen in Engeland en gemaakt in Indonesiƫ, geheel ethisch verantwoord.

Leerdoelen Rollenspel
Materiaalbeschilderd hout
Type kindAlle kinderen
Afmeting7 x 7,5 x 8 cm hondenhok, hond ca 6 x 2 x 5 cm
EANcode 5060023410434

Over Le Toy Van

Le Toy Van is een Engelse speelgoedfabrikant van vrolijk beschilderd houten speelgoed. Het speelgoed van Le Toy Van stimuleert kinderen vooral om te spelen in rollenspel en zo ook hun fantasie te prikkelen. Bij het zien van de poppenhuizen, poppenhuispopjes, kastelen en keukenspulletjes, gebeurt dit ook wel vrijwel meteen.
Het speelgoed van Le Toy Van is gemaakt van rubberwood. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch "vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie.
Het speelgoed wordt ontworpen in Engeland en gemaakt in Indonesië, geheel onder ethisch verantwoorde voorwaarden.